Fotostudio Amsterdam centrum

Onze in het centrum gelegen studio is in het weekend voor u beschikbaar als fotostudio. De studio beschikt over flitsers, achtergronden en overige benodigdheden. De compacte ruimte zorgt voor veel overzicht. Dit zorgt er ook voor dat wij deze studio voordelig kunnen aanbieden.

Apparatuur

In de studio hangen 2 soorten achtergronden. Deze zijn wit en zwart van kleur en hebben een breedte van 2.75m. Daarnaast hangen er 4 flitsers. 2 bij de achtergrond om deze uit te lichten en 2 daar voor om het onderwerp van uw foto te belichten. De achtergronden kunt u makkelijk verwisselen door het rolsysteem wat hieraan bevestigd is. De flitsers zijn instelbaar van sterkte om op de juiste manier uw foto's te belichten.

Tarieven Fotostudio

De studio is alleen in het weekend te huur. Dit kan voor een dag of zelfs het hele weekend. De prijs voor 1 dag is 150,00 en voor 2 dagen 250,00. U kunt dan gebruik maken van de aanwezige apparatuur en uw eigen fotoshoots houden. Een mooie goedkope optie voor bijvoorbeeld het uitbreiden van uw portfolio.

Ik heb interesse in een fotoshoot! Meer informatie