Foto voor je Linkedin profiel

Ben je ondernemer of werkende, dan moet je rekening houden dat bedrijven nu vaak zoeken via internet, LinkedIn bijvoorbeeld. Dat maakt de foto die je van jezelf online hebt staan erg belangrijk, het is immers de eerste indruk. Een recente mooie profielfoto maakt dat je professioneel overkomt op een eventuele toekomstige werkgever of opdrachtgever. Daarom kunnen wij het je zeer aanraden!

Foto voor je CV

Heb jij de perfecte CV gemaakt , waardoor je grote kans maakt om aangenomen te worden. Dan kan een professionele zakelijke foto het nog sterker maken. Een eerste indruk van iemand kan veel doen!

Foto voor je Social media

Ben je veel actief op social media zoals, Facebook, Twitter of Instagram? Ook voor je social media account kan je goed een mooie foto van jezelf gebruiken. Het draait tegenwoordig allemaal om beeld, dus een slimme zet als je je netwerk wilt uitbreiden.

Foto voor je website

Als ondernemer is een eigen website een must! Dit is je online visitekaartje. Je kan een hele mooie website hebben, maar iemand zal je website veel sneller onthouden als je een idee hebt wie de eigenaar van de website is. Een goede, recente foto maakt een professionele indruk.

Ik heb interesse in een profielfoto! Meer informatie